Sestavili jsme seznam otázek pro ty nejlepší blogery z potravin z celého světa a požádali jsme je, aby se podělili o své názory na kuchyňské dřezy. Dostali jsme několik zajímavých odpovědí, které nesmírně pomohou našim čtenářům, kteří hledají nákup v blízké budoucnosti. Úzce spolupracujeme také s výrobci populárních značek umyvadel, kteří tuto zpětnou vazbu zkontrolují a použijí k úpravám produktu, čímž se zlepší funkčnost produktu a uživatelský dojem. Zde jsou zvýrazněny jejich názory čistě v pořadí podle e-mailů obdržených od odborníků !!Q1] Co hledáte při nákupu nového kuchyňského dřezu a na základě svých rozsáhlých zkušeností s vaření, co byste kupujícím doporučili, aby zvážili při nákupu nového kuchyňského dřezu?Q2] I přes každodenní náročné používání je možné udržovat kuchyňský dřez efektivně. Pokud ano, jaké tipy by měli mít uživatelé na paměti? Máte oblíbené tekuté mýdlo nebo čisticí prostředek, který funguje dobře?Q3] Existuje nějaká funkce, kterou byste chtěli mít ve svém kuchyňském dřezu?Líbí se mi velký dřez, který není rozdělen, takže mohu snadno umýt větší talíře a krájecí desky. Také mám rád nerezovou ocel, protože nebude skvrna jako bílý dřez. Absolutně. Vždy umyjte dřez ihned po použití, aby nezmizel umyvadlo žádné kousky jídla. Také rád používám polštářky na mýdlo z ocelové vlny SOS pro získání opravdu tvrdých kousků a také miluji kartáče Scotch Bride pro všechno ostatní. Líbí se mi umyvadlo s faucetem, který se prodlužuje, takže můžete snadno opláchnout větší předměty.Pokud to prostor dovolí, pak se rozestavte! Hloubka je také důležitá, potřebujete prostor pro všechny ty hrnce a pánve. Super velikost a jděte na dvojité Butler umyvadlo, jednu stranu na mytí nádobí a jednu na přípravu jídla. Pokud jde o kuchyňský kohoutek, věříme, že ho nemůžete porazit výsuvnou hubicí a funkcí štětce / stříkání. Máme keramické dřezy a pokud si nejste opatrní, můžete vidlici snadno uštípnout. Abychom tomu zabránili, položili jsme na dno dřezu jasné silikonové rohože, což vám pomůže ušetřit rozbití i pro vaše nejlepší skleničky na víno. Co se týče udržení čistoty, vaše každodenní stříkání Viakal udrží váš dřez vypadat úplně nový. Z toho, co je na dnešních dřezech celkem běžné, jsme se rozhodli pro systém likvidace odpadu. Ale pro funkci „budoucího dřezu“ bychom rádi zabudovali systém sous-vide vodní lázně, jak úžasné by to bylo!Estetika je důležitá, něco, co vypadá elegantně ve vaší kuchyni. Líbí se mi umyvadla, která sedí spíše pod mramorovou lavicí než nahoře (ale mají tendenci mezi nimi nabírat kousky jídla). Rozhodně ten, který je dostatečně velký na to, aby umýval svůj týdenní obchod s ovocem a zeleninou, doporučil bych alespoň 40 cm x 40 cm na umyvadlo (nebo větší na šířku, pokud je to možné) – přemýšlejte dostatečně velké, aby se tam snadno vejde pór nebo svazek stříbrných řepy ! Také ten, který je zahnutý dole, takže voda skutečně odteká správně spolu s malými kousky. Používám všechny ekologicky šetrné čisticí a mycí prostředky dostupné na Novém Zélandu od značky Eco Store. Ujistěte se, že nemají paragony, jsou šetrné k životnímu prostředí a co je důležité, nejsou testovány na zvířatech. Všimněte si, že mnoho značek si to nyní nárokuje, takže je důležité podívat se na značku / společnost a zjistit, jaké jsou jejich etické zásady. Všechny moje recepty jsou zdravé a šetrné k životnímu prostředí (na bázi rostlin), takže moje mycí zařízení se musí shodovat. Šikmá základna je tak důležitá! Nezbytný je také jediný kohoutek s teplou a studenou vodou. Pokud bych mohl přidat cokoli, viděl jsem několik krásných malých drátěných vložek, kde můžete umýt hadříkem a kartáčem a nechat je vytéct, aniž byste je viděli. Zašlete mi prosím jednu z nich!Kuchyňský dřez by měl být poněkud hluboký a široký, aby mohl pojmout i velká plavidla. A také při mytí nádobí voda nestříká všude. Vždy jděte na dřez z nerezové oceli, který se snadno čistí a udržuje. Čistím svůj dřez normálním mydlem na nádobí a drhnu ho samostatným drhnutím, které používáme k mytí hrnců a pánví. Před vložením do dřezu také zlikvidujte jakékoli částice jídla, aby se nic nezablokovalo. Jednou týdně vložte do drenážního otvoru nějakou jedlou sodu a ocet a nalijte na něj horkou vodu. Tím se vyčistí drenáž a odstraní všechny nežádoucí látky uvíznuté v drenáži. Přál bych si, aby moje umyvadlo mělo čisticí zařízení.Nikdy jsem neměl tušení, že musím koupit nový dřez. Vzhledem k množství času, který jsem musel strávit v posledních několika letech, jsem doposud překvapivě přemýšlel. Jsem jedním z těchto kuchařů, který rád používá každý hrnec a pánev v budově, hodně k "potěšení" mého manžela, takže má tendenci se bát dnů, kdy vyvíjím recepty. Jeho hlavní problém spočívá v tom, že mytí by se nashromáždilo tak vysoko v dřezu, že by ve skutečnosti nemohl dosáhnout zátky … takže myslím, že moje první rada by byla, kdybych koupil největší dřez, jaký můžete najít. Obrovský. Možná i dvě obrovské dřezy, pokud máte masivní kuchyň. Chtěl bych umyvadlo s pomůckami. Miluji vzhled těch vroucích vodovodních kohoutků, ale trochu se bojím vysokého rizika opaření. Doufám, že někdo brzy vymyslí kohoutek, který přivádí víno do domu. Rád vařím s vínem! Výhodou by byl i samočistící dřez … snad se zabudovanými elektronickými kartáčky, trochu jako u myčky aut! Pokud jde o čištění uvedeného masivního dřezu, mám sklon kupovat jen to, co je v nabídce … levné, výrobky vlastní značky mají podle mého názoru sklon k falešné ekonomice. Může to stát pouze 40p za celou láhev, ale pokud potřebujete 12 lahví na výlevku (je to nakonec masivní dřez), pak to není nijak zvlášť efektivní z hlediska nákladů.Dávám přednost dřezu, který má jednu velkou nádobu, než dělené dřezy. To mi dává více prostoru na hromadu všech hrnců, pánví a servírovacích kousků, které se během vytváření receptů a focení špiní. Také umyvadlo s jednoduchým otevíráním dává smysl, protože nemyju a poté „omočím“ staromódní způsob. Spíše se jen snažím rychle opláchnout, než vložím většinu věcí do myčky. Navíc to může dělat dvojí povinnost jako dítě nebo psí vana. Bohužel jsem zjistil, že bělidlo nebo čisticí prostředky s bělícím prostředkem NESMÍ být používány při čištění dřezu – zanechává zbarvení, které nelze odstranit. Jednoduše aplikuji běžný ocet ze stříkací láhve, rozetřete hadrem, abych dezinfikoval a odstranil skvrny tvrdé vody, a pak usuším na zářivý povrch dalším čistým hadrem nebo papírovou utěrkou. Bylo by úžasné mít prudký nárůst výkonu (podobný jako čajový kohoutek, ale přímo z hlavního kohoutku), pokud byste opravdu chtěli vyhodit trochu opravdu horké vody pro rychlou dezinfekci.Budeme renovaci naší kuchyně v příštím roce a pro mě je klíčová vlastnost dost velká pro můj největší hrnec, ale ne tak hluboká, že se ohýbám při praní. Líbí se mi také insinkerátor pro útržky – značně usnadňuje přípravu! Zvažte, jak jej budete používat. Pokud nemáte myčku nádobí, budete chtít umyvadlo slušné velikosti. Líbí se mi dvojitá, takže můžete mít jednu stranu s pěnou a druhou s špinavými nádobí připravenými k mytí. Také se mi líbí menší dřez pro plnění na rozmrazování potravin (k zmrazování používám vakuové těsnění) a mytí ovoce a zeleniny, takže nemusím používat tolik vody. Po očištění je nutné umyvadlo rychle vyčistit pomocí kartáčku, takže jídlo na umyvadle nezaschne (pro tvrdé kousky použijte trochu myčky nádobí). K čištění dřezu používám sprej z bílého octa a vody. Stačí nastříkat a otřít ji dolů. Pro opravdu těžké známky posypeme jedlou sodu před postřikem. Otření všeho suchým hadříkem po čištění zastaví vodní známky a způsobí, že to vypadá mnohem hezčí. Umyvadlo pro samočištění, které umívalo nádobí, by bylo krásné!Kuchyňský dřez musí být neustále čištěn a vystaven těžkému nádobí, zbytkům vaření a zbytkům. Proto je pro mě důležité kuchyňské umyvadlo vyrobené z oceli nebo přírodního kamene, které se snadno čistí a udržuje. Velikost, materiál a kohoutek jsou důležitými kritérii při výběru nového dřezu. Kromě toho by oddělené vodovodní kohoutky na studenou a teplou vodu byly skvělé pro nasáknutí špinavého nádobí do horké vody a jejich následné čištění studenou vodou. Umyvadlo musí být vyčištěno po každém použití, jako byste čistili nádobí. Udržuji oddělené čisticí podložky pro čištění dřezu a čištění nádobí. Je také důležité zajistit, aby se v dřezu nehromadilo jídlo. Sítko do kuchyňského dřezu, které hromadí kousky jídla, se musí pravidelně čistit a v případě potřeby měnit. Rád používám co nejvíce přírodní čisticí přísady. V Indii je ale těžké přijít. Dělám tedy to, co je nejlepší v naší zemi.Při nákupu kuchyňského dřezu je pravidlo „větší je lepší“ něčím, čemu opravdu věřím. Když vaříte spoustu věcí, nádobí se hromadí rychle a věci jsou mnohem pohodlnější, když máte prostor v dřezu, abyste mohli věci manévrovat. Hloubka je zvláště důležitá pro minimalizaci rozstřikování mimo dřez. Je to určitě možné. Nemám konkrétní produkt, který používám – jakýkoli standardní tekutý prostředek na mytí nádobí, jako je Fairy a staromódní měkká čistírna, udělá trik. Klíčem je pravidelně udržovat věci v čistotě – nenechte nečistoty a skvrny sedět věky. Jednou z nejjednodušších a nejlepších funkcí, které jsem měl v minulosti a v současné době nemám, je hlava, která se může oddělit od základny hadicí. Dělá to mnohem jednodušší.Velikost je moje první úvaha při nákupu nového kuchyňského dřezu. Je to dost velké na to, abych podržel svou mycí misku, stejně jako ponechal kolem misky uklizený okraj prostoru, což mi dává dostatek prostoru pro vypuštění těch těstovin atd., Aniž bych je nechal jít do mé mycí mísy! Chci také, aby bylo snadno čistitelné a z neporézního materiálu odolného vůči skvrnám. Jsem typem kuchaře. Nemohu postavit umyvadlo naskládané s použitým nádobím / nádobím / mísením mís / hrnců a pánví. Zjistil jsem, že pracuji mnohem lépe a efektivněji, když nechám nepořádek pod kontrolou. Pokud jde o mycí prostředek, dávám přednost vílové tekutině a mám rád ten, který je vyroben pro citlivou pokožku as příjemnou vůní. Abych vyčistil můj dřez, nemůžeš být mnohem lepší než jedlá soda a bílý ocet. Jedlá soda se chová jako velmi účinný čistič a oba společně způsobí, že váš dřez jiskří a voní pěkně a svěží. Vždy jsem chtěla kuchyňský dřez v mém domě, který je vybaven dobrou jednotkou pro likvidaci odpadu. Chtěl bych také samostatnou oplachovací trysku. Vestavěný oddělovač nádobí, který ve skutečnosti funguje tak, jak má, je také na mém seznamu přání!Moje priorita je velikost kuchyňského dřezu. Protože žiji v Malajsii, kde jsou asijské kuchyně velmi prominentní, znamená to, že se používá mnoho asijských nádobí, jako jsou wok, pánve, velké hrnce atd. Mytí může být únavné, zejména pokud nemáte dostatek místa na vyčištění. Vybírám si mezi dvojitým dřezem nebo jedním velkým dřezem, aby vyhovoval mým potřebám. Rodinná večeře také znamená spoustu jídel, které se hromadí z vaření a samotné večeře. Takže velikost je jeden aspekt, který beru v úvahu. Samozřejmě i materiální záležitosti, protože to musí trvat dlouho. Dalším rysem, který se mi líbí, je past na tuky nebo past na potraviny, které zajišťují, aby se moje dýmka nezablokovala. Rozhodně. Musíte se ujistit, že čistíte umyvadlo pokaždé, když skončíte s přípravou nádobí. Mycí prostředek na nádobí může způsobit skvrny a také může být korozivní po dlouhou dobu. Pravidelné mytí zajišťuje, že si budete moci udržovat svůj stav dřezu. Normálně používám jakékoli běžné tekuté mýdlo nebo někdy přírodní látky, jako je citron a sůl, abych se zbavil špíny. Víko, které můžu vytáhnout přes dřez a proměnit jej v mojí varnou stanici. Oddělený oddíl pro mě nechat mokré nádobí vyschnout a možná oddíl, který mohu použít k namočení svých produktů před vařením.Vždy dáváme přednost dřezům z nerezové oceli, a existuje několik důvodů. Za prvé, čistí se mnohem snáze a vydrží různé čisticí prostředky, které by jinak mohly poškodit kamenný dřez. Kromě toho jsme měli sklenice, nádobí a misky, které byly štípané nebo prasklé v kamenných dřezech, ale to se nikdy nestane v ocelovém dřezu. Aby byl kuchyňský dřez v dobrém provozním stavu, vždy děláme pár věcí. Po dokončení nádobí nádobí vždy umyvadlo umýváme. Používání malého mýdla a drhnutí to vede dlouhou cestou, pokud jde o jeho udržování v čistotě a udržování. Rovněž NIKDY nemažte smažící olej do dřezu. To je tak špatné v mnoha ohledech (špatné pro životní prostředí, špatné pro vaši hygienu, protože se tuk v potrubí hromadí atd.). Ocelové umyvadlo také čistíme jedlou sódou a octem každých pár měsíců (pokud jste to ještě neudělali, přečtěte si o tom a při tom buďte zvlášť opatrní). Tím se odstraní veškeré mikroskopické zbytky a dá se do záchodu další lesk. Kromě toho, že máte umyvadlo s dvěma mísami (což je užitečné zvláště při vaření, protože můžete umýt / naskládat nádobí v jedné misce a nadále používat ostatní k mytí zeleniny / bylin atd.), Nemyslíme si, že je toho mnohem víc pro funkčnost dřezu. Jediná věc, která po tom pomůže, je výběr správného faucetu. Nejužitečnější jsou faucety s vysouvacími a vytahovacími rameny, protože můžete proud vody směřovat přesně na místo, kde to potřebujete.Vyberte si něco, co je robustní a kvalitní: svůj dřez budete používat každý den, takže stojí za to investovat do kvalitního. Ano, samozřejmě, pokud se o svůj dřez staráte, bude to po mnoho let v dobrém stavu. Nevyhazujte kuchyňský olej do dřezu a udržujte jej čistý od kousků jídla, které by mohly spadnout do pasti. Používám čistič energie „Chillit Bang“, aby byl pěkný a čistý. U dřezů z nerezové oceli je dobré použít občas i čistič z nerezové oceli. U keramických bílých umyvadel ji vydrhněte hadříkem, který není poškrábaný, s malým odbarvením a nechte je tam 10 až 15 minut; To odstraní ty žluté vypadající skvrny a váš dřez bude opět lesklý. Ano, ráda bych umyvadla pro dvě mísy, které jsou v Itálii tak populární. Usnadňuje to při praní a jsou skvělé pro případy, kdy potřebujete umýt a připravit zeleninu.Při nákupu dřezu se dívám na spoustu věcí, většinou na velikost a materiál dřezu. Vyrostl jsem v domě, kde jsme měli dřezy z nerezové oceli, ale nyní existuje řada lepších možností, které vám poskytnou klid. Věci, které obecně zvažuji, když dostanu umyvadlo, jsou „jak snadné je umyvadlo čistit, jak tvrdý je materiál umyvadla, bude vypadat barva skvěle ve vaší kuchyni a bude to fungovat pro ty pohádkové obrázky IG? Nejprve vždy vyberte materiál, který je odolný proti poškrábání, takže bude vypadat skvěle dlouho. Tady jsou moje tipy: vždy používejte sítko při mytí cokoli v dřezu, aby se dřez nepoškrábal ani nepoškodil. Nedávejte do dřezu super horké předměty, umyvadlo není odolné vůči teplu. Použijte silnou silnou mycí kapalinu, která snadno odstraní oleje z dřezu. Nikdy mě nezachytíte bez mycí kapaliny Handy Andy nebo Sunlight v mé kuchyni. Přál bych si, aby byl můj dřez připojen k recyklačnímu koši na mé zeleninové slupky, který by je mohl brousit, abych ho mohl proměnit v kompost pro svou zahradu.Jasná věc. Musím přiznat, že jsem se přestěhoval do domu se super zastaralou kuchyní a můj kuchyňský dřez je z roku 1948 !! Když konečně dostaneme šanci udělat přestavbu, rád bych velký, poddimenzovaný nerezový dřez, který je dostatečně velký pro vložku 6-kvartu s pomalým vařičem, aby se snadno přes noc namočil s prostorem pro ruční mytí atd. Doufám, že to trochu pomůže ! Ach! a jednoho z těchto dní bych také ráda umývala myčku a odpadky!Když jsem začal s rekonstrukcí bytů, kuchyňský dřez byl v mé mysli poslední věcí. Můj projekt renovace byl vyvážením špičkových a rozpočtových dokončení, takže jsem si myslel, že bych jen dostal dřez z velkého boxu a udělal jsem s tím. Můj návrhář mě povzbudil, abych si myslel o svém dřezu a faucetu jako o klenotech kuchyně a hledal něco trvalého, ale elegantního. Šel jsem s bílým silgranitem (žulovým kompozitem) pod dřez od Blanco a zlatým faucetem s vysokým krkem. Silgranit je dražší než porcelán nebo nerezová ocel, ale lépe odolává skvrnám a škrábancům. Stejně jako mnoho lidí v Torontu i já žiji v otevřeném plánu a ráda vařím a schovávám se. Věnovat stejnou pozornost designu mého dřezu, jako jsem dělal po zbytek mé kuchyně, bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsem učinil během své renovace.Mám sklon se více přiklánět k pohodlí oproti designu. Přemýšlejte o bezdotykových faucetech (když máte plné ruce kuřecí šťávy), hlubokých, prostorných dřezech (na mytí hrnců a pánví), stříkací hubici pro ty, kteří jsou těžko přístupní, a atd. Doporučuji kupujícím, aby zvážili, co je nejdůležitější pro a zůstaňte věrní tomu. Ačkoli bych rád super fantastický dřez, to neznamená vždy, že to zapadá do mých potřeb. To, co může vypadat hezky, ne vždy provádí cestu / očekávání a potřebuje ji. Dávejte pozor na to, co jste uložili. V současné době je mým oblíbeným tekutým mýdlem paní Meyersová a horká voda. Automatické všechno! Takže jediné, co bych musel udělat, je stisknout tlačítko a všechny mé nádobí by se vyčistilo, vysušilo a odložilo. Poslední věc, kterou chci po vaření udělat, je vyčištění. Také se mi podaří použít každý hrnec a pánev v domě, aby se to mohlo komplikovat.Je dřez dostatečně velký by měla být první otázka, kterou máte. Pokud jste horlivým pekařem, jako my, misky a některé nádobí nelze umýt v myčce a některé větší misky se pohodlně vejdou do malého dřezu. Při výběru dřezu si proto nejprve rozmyslete praktičnost. Další myšlenkový design. Zapadá do vašeho designu kuchyně? Dobré staromódní brillo podložky skvěle fungují na dřezech z nerezové oceli. Pokud jde o jakýkoli jiný materiál, je nejlepší se poradit s dodavatelem. Skvrny od čaje a kávy jsou noční umyvadla v dřezech, proto se snažte pravidelně je čistit, abyste je udrželi nad nimi. Jsem trochu šmouhy, takže vždy uschnu umyvadlo a odtokovou desku po většině použití, abych snížil počet pruhů vody. Umyvadla se po stovky let prakticky nezměnily, a to je důvod. Nic se nemusí měnit. Voda odtéká z kohoutku, voda vytéká přes odtok. Hotovo.Při hledání kuchyňských dřezů vždy hledám dřezy z nerezové oceli, protože je to odolné, čistí se mnohem rychleji a celkově prostě vypadá lépe. Také se mi líbí umyvadlo s likvidací odpadků, protože to zabraňuje ucpávání, aniž byste museli trávit čas tříděním pevných látek. Jedna věc, která je pro mě velmi důležitá, a vřele doporučuji dostat hluboký dřez. To vám umožní řádně umývat objemné předměty, jako jsou hrnce, a také zabrání stříkající vodě. Rovněž dávám přednost zvýšeným faucetům, abych získal i další prostor. Pokud máte ve vašem pultu prostor, rozhodněte se pro dvě misky. Normálně to dávám přednost tak, aby jedna mísa mohla být tam, kde umisťujete špinavé předměty a počáteční opláchnutí, a druhá je, kde je umýváte. Když máte pouze jeden dřez do mísy, ztratíte spoustu místa, pokud již v dřezu sedí spousta špinavých předmětů, což ztěžuje počáteční mytí.Jakmile si všimneme, že voda již neklesá tak rychle, používáme tento produkt zvaný Drano, který je tak dobrý, aby vyčistil ucpané trubky. Stačí nalít Drano gel do kanalizace a počkat asi 15 minut.Jsem indický bloger, který se věnuje vaření hlavně indické a celosvětové kuchyně. Indické vaření zahrnuje použití všech těžkých pánví a pánví, takže pro mě by měl být můj kuchyňský dřez dostatečně široký s povinnými dvěma miskami .. Myslím, že pokud jde o kuchyňský dřez; vítězem je vždy vysoce kvalitní nerezový dřez. Ocel je klasický materiál, díky kterému je váš dřez odolný, snadno se čistí a má neutrální barvu a elegantní povrch, který je spojen s jakýmkoli moderním stylem kuchyně. Navíc je hygienická a odolná vůči skvrnám. Za druhé musíte zdůraznit funkčnost, jako je řádný drenáž a koš na sítko. Netřeba dodávat, že umyvadlo by mělo být vždy vybaveno mřížkou na nádobí pro hromadí nádobí. Jo jo !! Samozřejmě, navzdory náročnému používání není to věda o raketě, aby vaše kuchyňské dřezy fungovaly efektivně. Stačí sledovat několik jednoduchých pokynů a zjistíte, že váš kuchyňský dřez svítí jako zrcadlo po celou dobu.Opravdu bych ráda, kdyby umyvadlo přicházelo s vestavěným stojanem pro udržování mycí kapaliny a pračky.Když jsme koupili nový dřez, hledali jsme rovnováhu mezi stylem a funkčností. Chtěl jsem mít dvojitou misku nebo další dřez do jedné a půl mísy, abych do ní mohl snadno vypustit věci a také si umýt ruce, aniž bych narušil to, co bylo v hlavní misce. Také jsem chtěl, aby byla do dřezu začleněna odtoková oblast. Máme myčku na nádobí, ale je opravdu užitečné, když jste mohli, když hodně vaříte.Skončili jsme s keramickým dřezem na 1,5 mísy s odtokovou plochou, takže máte vzhled a přitažlivost keramiky, která vám dává nádech Belfastového dřezu, s funkčností 1,5 mísy a odtokové oblasti pro udržení pracovních desek v dobrý řád.Podle mého názoru není nic uspokojivějšího než šumivé umyvadlo. Nejprve vždy používám plastovou misku na mytí nádobí v hlavním dřezu, aby se ujistilo, že nádobí a příbory nepoškozují keramiku. A když vyčistím svůj dřez, odstraním všechny zátky a mycí mísu a lehce očistím zředěným bělidlem. To mi dává nejlepší a nejrychlejší jiskru. Jediné, co chybí, je jednotka pro likvidaci odpadu pod dřezem, myslím, že by to bylo užitečné.Chcete-li vědět, jak koupit ten pravý, přečtěte si náš kompletní průvodce nákupem kuchyňských dřezů.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner